040 - 2831898
info@hvanrooijen.nl

Voor al uw verhuizingen, transport, opslag en logistieke dienstverlening

  • Verhuizingen | Erkende verhuizers Eindhoven Nuenen

Verhuizing

H.van Rooijen is een verhuisbedrijf welke zijn oorsprong vindt in Nuenen. Het verhuisbedrijf van Harrie van Rooijen was en is nog steeds een begrip in Nuenen en omgeving. Ondertussen is het bedrijf alweer jaren in Eindhoven gevestigd aan de Leemkuil 15 op bedrijventerrein Kapelbeemd aan de rand van kerkdorp Acht.

Locatie

Vanaf onze moderne centraal gelegen locatie op steenworp afstand van de A2, A58 en de A50 kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten gebruik maken van verhuizingen, (internationaal) transport en beveiligde en geconditioneerde opslag van inboedels of bedrijfsvoorraad.

Samenwerking

H. van Rooijen handelt in prettige samenwerking met Vereijken Verhuizingen. Zo kunnen wij u voor iedere verhuizing, transport of opslag de perfecte oplossing bieden. Van een lokale verhuizing tot Internationale projectverhuizing en van inboedelopslag tot de opslag van uw complete bedrijfsvoorraad of -inventaris.

Erkende verhuizers

Ons bedrijf heeft een goede naam hoog te houden. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de erkende verhuizers. Dit geeft u zekerheid en weet u dat u een bedrijf in huis haalt met kennis en ervaring. En dat uw kostbare spullen in goede handen zijn.

Klant is koning

De klant is koning. Daarom hebben wij een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Voor een offerte op maat komen we graag bij u langs. Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u ook uw vragen persoonlijk stellen en dat is wel zo prettig. Wilt u graag eens komen kijken naar onze beveiligde, verwarmde en geconditioneerde opslag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord voor het maken van een vrijblijvende afspraak.