040 - 2831898
info@hvanrooijen.nl

Voor al uw verhuizingen, transport, opslag en logistieke dienstverlening

  • Verhuisbedrijf Eindhoven Nuenen

Verhuisbedrijf Eindhoven

H. van Rooijen heeft jarenlange ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

Voorbereiding

Een verhuisdag loopt soepel, als deze goed is voorbereid. Dat begint al met het ontvangen van een duidelijke offerte. U maakt uw wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek, wij maken voor u een offerte op maat. Zonder vooraf vastgestelde beperkingen, u krijgt de verhuizing die u wenst! U bent ruim van tevoren op de hoogte van de planning van uw verhuisdag. U kunt er zelfs voor kiezen uw inboedel door ons te laten inpakken in uw oude, en uitpakken in uw nieuwe pand. Ons goed opgeleide, gemotiveerde en vriendelijke personeel geeft u de garantie dat er zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan.

De grote dag(en)

Op de verhuisdag(en) zelf, staat ons personeel op de afgesproken tijd bij u aan de deur. Mocht het nodig zijn dat er stukken gedemonteerd worden voor vervoer, dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen. U kunt dit vooraf kenbaar maken als u in gesprek bent over de offerte. Natuurlijk kunnen wij de stukken ook voor u monteren op de nieuwe locatie. Bijzondere of breekbare stukken kunnen we voorzien van speciaal verpakkingsmateriaal, zodat alles gegarandeerd in optimale conditie afgeleverd wordt. Ook stukken met speciale afmetingen zijn voor ons geen probleem, we zijn in het bezit van diverse laadbakken, verhuisliften en luchtgeveerde vrachtwagens.
Heeft u gekozen voor het complete pakket, waarbij we ook uw spullen uitpakken op de nieuwe locatie? H. van Rooijen verhuizingen regelt het veilig en snel!

Na de verhuizing

H. van Rooijen is een Erkende Verhuizer, daarmee kiest u voor een verhuisbedrijf met kwaliteit. Wij hebben de materialen en ervaring om u met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verhuizen naar uw nieuwe adres. Of het nu gaat om het verhuizen van een gezin, een school of compleet kantoorpand, H. van Rooijen is uw betrouwbare partner en begeleidt uw verhuizing van A tot Z. Na uw verhuizing worden de eventuele verhuisdozen bijvoorbeeld opgehaald op een met u overlegd tijdstip. Ook dat hoort bij onze service!

Heeft u vragen over uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!