040 - 2831898
info@hvanrooijen.nl
  • Transport Eindhoven

Transport

Vervoer

H.van Rooijen vervoert bijna alles. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur, tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels, H.van Rooijen kan het voor u vervoeren! We beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens, die net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd.

Ook bieden wij eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Razendsnelle levering van producten aan uw winkels een probleem? Niet voor Vereijken! Wij denken met u mee over de mogelijkheden van vervoer.

Transport in binnen- en buitenland

H.van Rooijen is een internationaal erkend transport- en verhuisbedrijf. Onze logistieke afdeling is een belangrijke schakel bij uw transporten. Zij regelen alle benodigde zaken voor uw goederen, wat betreft het transport en de bezorging van uw goederen op de nieuwe locatie. Of uw spullen nu over de Nederlandse, buitenlandse of zelfs waterwegen worden vervoerd, Vereijken regelt het deskundig en snel. Ook hier wordt rekening gehouden met de juiste verpakking van uw goederen. U wilt tenslotte ook aan de andere kant van de wereld verzekerd zijn van de veiligheid van uw kostbaarheden tijdens het transport.

Kunt u niet alles meenemen naar uw nieuwe pand? Vereijken heeft ook meer dan voldoende ruimte voor opslag van uw spullen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!