040 - 2831898
info@hvanrooijen.nl
Slide background

Projectverhuizing

Elke projectverhuizing betekent overlast, de bedrijfsprocessen staan vaak even stil. Het is van belang die overlast nauwkeurig te calculeren, waardoor stagnatie in de bereikbaarheid en in de personele activiteiten beperkt blijven.
 

Planning
Daarom vraagt het verhuizen van uw complete bedrijfs- of kantoorinventaris om een degelijke voorbereiding. Samen met u ontwikkelen wij een plan, waarin de projectverhuizing gedetailleerd is ingevuld. Inclusief een nauwkeurig tijdschema. Namen van verantwoordelijke begeleiders worden uitgewisseld, inclusief de gegevens over hun mobiele bereikbaarheid. Afstemming over de verhuizing kan hierdoor op elk moment plaatsvinden.

Voorraadopslag en inboedelopslag
Mocht uw bedrijfsinventaris of voorraad niet direct verhuist kunnen worden naar uw nieuwe pand dan kunt u altijd kiezen voor onze verwarmde en beveiligde opslag. We hebben 20.000 m3 opslag waar u gebruik van kunt maken. Zo heeft u alle rust om zich te focussen op wat voor u het belangrijkste is, een soepele verhuizing van uw bedrijf!

Kostenbesparing
H. van Rooijen houd zich zo aan het schema zodat uw bedrijf zo min mogelijk productieverlies heeft en daar door dus ook weer snel aan de slag kan. Dit betekent dus dat u kosten bespaart als u voor H. van Rooijen kiest.

Wilt u meer weten over projectverhuizingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!